Noten TIN20-3-H5
Van Techniek in Nederland
Regel 5: | Regel 5: | ||
*<div id=5-1>[1] L.Reijnders, R.Sijmons e.a., Voedsel in Nederland. Gezondheid, bedrog en vergif (Amsterdam 1973</div> | *<div id=5-1>[1] L.Reijnders, R.Sijmons e.a., Voedsel in Nederland. Gezondheid, bedrog en vergif (Amsterdam 1973</div> | ||
*<div id=5-2>[2] Reijnders en Sijmons 1973, 107-109.</div> | *<div id=5-2>[2] Reijnders en Sijmons 1973, 107-109.</div> | ||
− | *<div id=5-3>[3] A.H. van Otterloo, ‘The development of public distrust in modern food technology in the Netherlands. Professionals, laymen and the Consumer’s Union’, in: A.P. den Hartog (ed.), Food, Technology, Science and Marketing. European Diet in the Twentieth | + | *<div id=5-3>[3] A.H. van Otterloo, ‘The development of public distrust in modern food technology in the Netherlands. Professionals, laymen and the Consumer’s Union’, in: A.P. den Hartog (ed.), Food, Technology, Science and Marketing. European Diet in the Twentieth Century (East Linton 1995) 253-268.</div> |
*<div id=5-4>[4] S. Aupers en A. H. van Otterloo, New Age.Een godsdiensthistorische en sociologische benadering, Kampen 2000, 62.</div> | *<div id=5-4>[4] S. Aupers en A. H. van Otterloo, New Age.Een godsdiensthistorische en sociologische benadering, Kampen 2000, 62.</div> | ||
*<div id=5-5>[5] UHA, UUB 809; Unilever constateerde een aantal feitelijke onjuistheden en ging voorts vooral in op de BWA-kritiek op gezondheidsreclame. Gezondheidsclaims zijn nog steeds omstreden.</div> | *<div id=5-5>[5] UHA, UUB 809; Unilever constateerde een aantal feitelijke onjuistheden en ging voorts vooral in op de BWA-kritiek op gezondheidsreclame. Gezondheidsclaims zijn nog steeds omstreden.</div> |