Noten TIN20-3-H8

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
Regel 3: Regel 3:
 
''Titel''
 
''Titel''
 
<BR>
 
<BR>
*<div id=8-1>[1] A.W. Reinink en J.G. Vermeulen, IJskelders. Koeltechnieken van weleer  (Nieuwkoop 1981) 9 en Hans Schippers, ‘Bier’, in H.W. Lintsen e.a. (eds), Geschiedenis van de techniek in de negentiende eeuw  (Zutphen 1992), dl. 1 199-205</div>
+
*<div id=8-1>[1] A.W. Reinink en J.G. Vermeulen, IJskelders. Koeltechnieken van weleer  (Nieuwkoop 1981) 9 en Hans Schippers, ‘Bier’, in H.W. Lintsen e.a. (eds), Geschiedenis van de techniek in de negentiende eeuw  (Zutphen 1992), dl. 1 199-205.</div>
 
*<div id=8-2>[2] J.F.H. Koopman, 'De koeltechniek in Groot-Nederland', in De Ingenieur 34 (1922), 733-735</div>
 
*<div id=8-2>[2] J.F.H. Koopman, 'De koeltechniek in Groot-Nederland', in De Ingenieur 34 (1922), 733-735</div>
 
*<div id=8-3>[3] De benodigde apparatuur kwam aanvankelijk vooral uit het buitenland. Aan het begin van de twintigste eeuw startte ook de Bossche machinefabriek Grasso met de productie van koelapparatuur, waarschijnlijk op aangeven van haar voornaamste opdrachtgever, marg</div>
 
*<div id=8-3>[3] De benodigde apparatuur kwam aanvankelijk vooral uit het buitenland. Aan het begin van de twintigste eeuw startte ook de Bossche machinefabriek Grasso met de productie van koelapparatuur, waarschijnlijk op aangeven van haar voornaamste opdrachtgever, marg</div>

Versie op 20 sep 2007 09:19