Landbouw en voeding in de 20e eeuw
Van Techniek in Nederland
Regel 25: | Regel 25: | ||
*[[Warenwet en vleeskeuringswet]] | *[[Warenwet en vleeskeuringswet]] | ||
*[[Veranderingen in het voedselpatroon]] | *[[Veranderingen in het voedselpatroon]] | ||
− | *[[Kooklerares tijdens de Eerste Wereldoorlog | + | *[[Kooklerares tijdens de Eerste Wereldoorlog]] |
Regel 39: | Regel 39: | ||
*[[Amerika en massaconsumptie]] | *[[Amerika en massaconsumptie]] | ||
*[[Conservering heet en koud]] | *[[Conservering heet en koud]] | ||
− | *[[Aardbeien in de winter | + | *[[Aardbeien in de winter]] |
Regel 50: | Regel 50: | ||
*[[De invloed van de supermarkt op eetpatroon en keukeninrichting]] | *[[De invloed van de supermarkt op eetpatroon en keukeninrichting]] | ||
*[[Het assortiment en de keten: 100 jaar verandering]] | *[[Het assortiment en de keten: 100 jaar verandering]] | ||
− | *[[Zelfbediening als innovatieknooppunt | + | *[[Zelfbediening als innovatieknooppunt]] |
Regel 83: | Regel 83: | ||
*[[Kleinverpakking van boter (kader p.333)]] | *[[Kleinverpakking van boter (kader p.333)]] | ||
*[[Wegwerpverpakkingen]] | *[[Wegwerpverpakkingen]] | ||
− | *[[Frisdranken | + | *[[Frisdranken]] |
Regel 111: | Regel 111: | ||
*[[Experimenten met vleesvervangers]] | *[[Experimenten met vleesvervangers]] | ||
*[[Consumenten en snacks]] | *[[Consumenten en snacks]] | ||
− | *[[Chipsproductie in de jaren zestig | + | *[[Chipsproductie in de jaren zestig]] |
Regel 117: | Regel 117: | ||
*[[Continuïteit en verandering in eetgewoonten]] | *[[Continuïteit en verandering in eetgewoonten]] | ||
− | *[[Fusion ofwel cuisine sauvage | + | *[[Fusion ofwel cuisine sauvage]] |
*[[Biotechnologie en functional foods]] | *[[Biotechnologie en functional foods]] | ||