Bestand:05 G357 V 2 10.JPG
Van Techniek in Nederland
Regel 1: | Regel 1: | ||
− | + | De rundvleessnijafdeling van vleeswarenfabrikant Hartog in Oss in 1916, tijdens een bezoek van de leden van de Rijkscommissie van Toezicht van de Vleesvereniging, één van de door de rijksoverheid ingestelde organen ten behoeve van de regulering van de levensmiddelenvoorziening. Waarborging van de kwaliteit van vlees was lang een heikel punt; na langduringe voorbereidingen kwam in 1921 de Vleeskeuringswet tot stand. |
Huidige versie van 1 aug 2007 om 10:14
Bestandsgeschiedenis
Datum/tijd | Miniatuur | Afmetingen | Gebruiker | Opmerking | |
---|---|---|---|---|---|
huidige versie | 29 jun 2007 13:16 | 500×359 (158 kB) | NCAD (Overleg | bijdragen) | ||
29 jun 2007 11:52 | 1.000×718 (158 kB) | NCAD (Overleg | bijdragen) |