Noten TIN20-3-H7
Van Techniek in Nederland
Regel 43: | Regel 43: | ||
*<div id=7-38>[38] H.J. Huisman, ‘Organoleptische eigenschappen van melk’, Melkverpakking, mogelijkheden en wenselijkheden (Den Haag 1959), Nederlands Verpakkings Centrum, Werkcommissie Huisvrouw en Verpakking, Subcommissie Melkverpakking, Verpakkingsreeks nr. 9, 10</div> | *<div id=7-38>[38] H.J. Huisman, ‘Organoleptische eigenschappen van melk’, Melkverpakking, mogelijkheden en wenselijkheden (Den Haag 1959), Nederlands Verpakkings Centrum, Werkcommissie Huisvrouw en Verpakking, Subcommissie Melkverpakking, Verpakkingsreeks nr. 9, 10</div> | ||
*<div id=7-39>[39] A.P. den Hartog, ‘Serving the urban consumer: the development of modern food packaging with special reference to the milk bottle’ in A.P. den Hartog ed., Food, Technology, Science and | *<div id=7-39>[39] A.P. den Hartog, ‘Serving the urban consumer: the development of modern food packaging with special reference to the milk bottle’ in A.P. den Hartog ed., Food, Technology, Science and | ||
− | Marketing. European diet in the Twentieth Century (East Linton 1995) </div> | + | Marketing. European diet in the Twentieth Century (East Linton 1995)</div> |
*<div id=7-40>[40] ‘Eind 1955 allemaal schone flessen!’, Misset’s Zuivelbereiding en -Handel 61 (1955) 1, 3.</div> | *<div id=7-40>[40] ‘Eind 1955 allemaal schone flessen!’, Misset’s Zuivelbereiding en -Handel 61 (1955) 1, 3.</div> | ||
*<div id=7-41>[41] Misset’s Zuivelbereiding en.-Handel 60 (1954) 3, 46.</div> | *<div id=7-41>[41] Misset’s Zuivelbereiding en.-Handel 60 (1954) 3, 46.</div> |