Noten TIN20-3-H2
Van Techniek in Nederland
Regel 21: | Regel 21: | ||
*<div id=2-55>[55] J.H. van Stuijvenberg, Honderd jaar margarine 1869-1969 (‘s Gravenhage 1969), 1-22; W. Wennekes, De aartsvaders. Grondleggers van het Nederlandse bedrijfsleven (Amsterdam/Antwerpen 1993), 223-281.</div> | *<div id=2-55>[55] J.H. van Stuijvenberg, Honderd jaar margarine 1869-1969 (‘s Gravenhage 1969), 1-22; W. Wennekes, De aartsvaders. Grondleggers van het Nederlandse bedrijfsleven (Amsterdam/Antwerpen 1993), 223-281.</div> | ||
*<div id=2-56>[56] J.H. van Stuijvenberg, Honderd jaar margarine, 120-132.</div> | *<div id=2-56>[56] J.H. van Stuijvenberg, Honderd jaar margarine, 120-132.</div> | ||
− | *<div id=2-57>[57] J.H. van Stuijvenberg, Honderd jaar margarine, 40-44</div> | + | *<div id=2-57>[57] J.H. van Stuijvenberg, Honderd jaar margarine, 40-44.</div> |
*<div id=2-58>[58] F.D. Tollenaar, ‘Oliën, vetten en margarine: voeding en technologie’, Voedingsmiddelentechnologie 28 (1995), 24-25. </div> | *<div id=2-58>[58] F.D. Tollenaar, ‘Oliën, vetten en margarine: voeding en technologie’, Voedingsmiddelentechnologie 28 (1995), 24-25. </div> | ||
*<div id=2-59>[59] N. Schouten, Plantaardige olie- en margarine-industrie (Zeist 1994), 35.</div> | *<div id=2-59>[59] N. Schouten, Plantaardige olie- en margarine-industrie (Zeist 1994), 35.</div> |