Noten TIN20-3-H5
Van Techniek in Nederland
Regel 48: | Regel 48: | ||
*<div id=5-44>[44] ‘De grondstoffen in de aroma’s oor voedings-en genotmiddelen’, Naarden Nieuws, (1966), nr. 177, 3.</div> | *<div id=5-44>[44] ‘De grondstoffen in de aroma’s oor voedings-en genotmiddelen’, Naarden Nieuws, (1966), nr. 177, 3.</div> | ||
*<div id=5-45>[45] Naarden Nieuws, (1969) nr. 200, 4.</div> | *<div id=5-45>[45] Naarden Nieuws, (1969) nr. 200, 4.</div> | ||
− | *<div id=5-46>[46] J.Claasen, Tussen neus en lippen (Den Haag 1995), 31-33, 112; A.Ruiter, Natuurlijke voedseladditieven vragen nader onderzoek, | + | *<div id=5-46>[46] J.Claasen, Tussen neus en lippen (Den Haag 1995), 31-33, 112; A.Ruiter, Natuurlijke voedseladditieven vragen nader onderzoek, Voedingsmiddelentechnologie 12 oktober 1989 no 29, 148-149. </div> |
*<div id=5-47>[47] J. Claassen, Tussen neus en lippen.133-134.</div> | *<div id=5-47>[47] J. Claassen, Tussen neus en lippen.133-134.</div> | ||
*<div id=5-48>[48] A.M. van der Ham, 'Additieven in ons voedsel, verloedering of vooruitgang?' (Den Haag 1988) | *<div id=5-48>[48] A.M. van der Ham, 'Additieven in ons voedsel, verloedering of vooruitgang?' (Den Haag 1988) |