Noten TIN20-3-H5
Van Techniek in Nederland
Regel 51: | Regel 51: | ||
*<div id=5-47>[47] J. Claassen, Tussen neus en lippen.133-134.</div> | *<div id=5-47>[47] J. Claassen, Tussen neus en lippen.133-134.</div> | ||
*<div id=5-48>[48] A.M. van der Ham, 'Additieven in ons voedsel, verloedering of vooruitgang?' (Den Haag 1988) | *<div id=5-48>[48] A.M. van der Ham, 'Additieven in ons voedsel, verloedering of vooruitgang?' (Den Haag 1988) | ||
− | *<div id=5-49>[49] A. van Otterloo ‘De herleving van de beweging voor natuurlijk en gezond voedsel 1890-1990’, Amsterdams Sociologisch Tijdschrift. | + | *<div id=5-49>[49] A. van Otterloo ‘De herleving van de beweging voor natuurlijk en gezond voedsel 1890-1990’, Amsterdams Sociologisch Tijdschrift 10 (1983) 507-545.</div> |
*<div id=5-50>[50] Trouw, 24 mei 2000, 7</div> | *<div id=5-50>[50] Trouw, 24 mei 2000, 7</div> | ||
*<div id=5-51>[51] R.A.Schilpzand, Voedseladditieven, op naar minder, VMT (1990) 14/15, 11-13. </div> | *<div id=5-51>[51] R.A.Schilpzand, Voedseladditieven, op naar minder, VMT (1990) 14/15, 11-13. </div> | ||
*<div id=5-52>[52] M. Stasse-Wolthuis en A.C.Douwes (red), Eten als medicijn: voeding met anti-oxydanten (Houten/Diegem 1995), 92-93.</div> | *<div id=5-52>[52] M. Stasse-Wolthuis en A.C.Douwes (red), Eten als medicijn: voeding met anti-oxydanten (Houten/Diegem 1995), 92-93.</div> | ||
*<div id=5-53>[53] M.Feenstra, Voedselveiligheid: zorg voor of van de consument?, Landbouwkundig Tijdschrift 103 (1991) 8, 13-15; Consumentenadditievengids (Den Haag 1996), 4-5.</div> | *<div id=5-53>[53] M.Feenstra, Voedselveiligheid: zorg voor of van de consument?, Landbouwkundig Tijdschrift 103 (1991) 8, 13-15; Consumentenadditievengids (Den Haag 1996), 4-5.</div> |