Fusion ofwel cuisine sauvage

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
Regel 19: Regel 19:
  
 
''In 1997 is de HACCP (Hazard Analyse Critical Control Points) ingevoerd. De bedoeling is dat ik de stroom goederen die een bepaalde weg in mijn bedrijf aflegt, zeg maar hoe het binnenkomt, waar het opgeslagen wordt en hoe het verwerkt wordt, goed controleer en nakijk op kritische momenten. Ik moet de temperaturen van de diverse koelingen in de gaten houden en zorgen dat alles hygiënisch te werk gaat. Dat is op zich natuurlijk heel erg goed.  
 
''In 1997 is de HACCP (Hazard Analyse Critical Control Points) ingevoerd. De bedoeling is dat ik de stroom goederen die een bepaalde weg in mijn bedrijf aflegt, zeg maar hoe het binnenkomt, waar het opgeslagen wordt en hoe het verwerkt wordt, goed controleer en nakijk op kritische momenten. Ik moet de temperaturen van de diverse koelingen in de gaten houden en zorgen dat alles hygiënisch te werk gaat. Dat is op zich natuurlijk heel erg goed.  
''In 1968 had je alleen de Warenwet en die kwam twee keer per jaar een beetje rondkijken. Je mocht toen nog op houten werkbanken snijden met van die zwarte sigarettenpuntjes erin. Nu heb ik voor vlees, vis en groente verschillende kleuren kunststof planken. Rauw en gebraden hebben ook een aparte plank. Wij zijn daar heel ver in.  
+
''In 1968 had je alleen de Warenwet en die kwam twee keer per jaar een beetje rondkijken. Je mocht toen nog op houten werkbanken snijden met van die zwarte sigarettenpuntjes erin. Nu heb ik voor vlees, vis en groente verschillende kleuren kunststof planken. Rauw en gebraden hebben ook een aparte plank. Wij zijn daar heel ver in. Iets wat ik niet lekker vind, maak ik niet. Ik maak alleen klaar wat ik zelf wil opeten.''
Iets wat ik niet lekker vind, maak ik niet. Ik maak alleen klaar wat ik zelf wil opeten.''
+
  
  

Versie op 30 sep 2007 20:53