Landbouw en voeding in de 19e eeuw
Van Techniek in Nederland
| Regel 25: | Regel 25: | ||
*[[De meelfabriek in Nederland]]  | *[[De meelfabriek in Nederland]]  | ||
*[[Een nieuw produkt]]  | *[[Een nieuw produkt]]  | ||
| + | *[[Meel en gezondheid]]  | ||
*[[Molenbedrijf en meelfabriek]]  | *[[Molenbedrijf en meelfabriek]]  | ||
| Regel 31: | Regel 32: | ||
*[[Boerinnen en boerencoöperaties in de boterbereiding]]  | *[[Boerinnen en boerencoöperaties in de boterbereiding]]  | ||
| + | *[[De Nederlandse boterhandel]]  | ||
| + | *[[Botervervalsing]]  | ||
| + | *[[Ontwikkelingen in Denemarken]]  | ||
*[[De commissie Pasma]]  | *[[De commissie Pasma]]  | ||
| + | *[[Zuivel en onderwijs]]  | ||
| + | *[[De praktijk van de zuivelleraar]]  | ||
*[[De positie van de boerin]]  | *[[De positie van de boerin]]  | ||
| − | + | *[[Zuivelfabrieken in Noord Nederland]]  | |
| + | *[[Zuivel in Zuid Nederland]]  | ||
| + | *[[Keuze tussen alternatieven]]  | ||
===Margarine===  | ===Margarine===  | ||