Noten TIN20-3-H10

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
Regel 11: Regel 11:
 
*<div id=10-7>[7] Patroon verwijst naar de regelmaat van (gezamenlijk gedeeld) tafelgedrag van huishoudens, ingebed in regio’s, religies, klassen en naties.</div>
 
*<div id=10-7>[7] Patroon verwijst naar de regelmaat van (gezamenlijk gedeeld) tafelgedrag van huishoudens, ingebed in regio’s, religies, klassen en naties.</div>
 
*<div id=10-8>[8] E.M. de Wolf, 'Hoe meer maaltijden, hoe gezonder?', Voeding 56 (1995) 7/8, 24-26; A.Stafleu, M.Kuilman, 'Een trend met positieve en negatieve gezondheidsaspecten', Voeding 59 (1998) 7/8, 19-23; A.Stafleu, M. Kuilman, J.H. den Breeijen, 'Consumptie van tussendoortjes: op vele punten verschiIlen', Voeding 59 (1998) 19-22.</div>
 
*<div id=10-8>[8] E.M. de Wolf, 'Hoe meer maaltijden, hoe gezonder?', Voeding 56 (1995) 7/8, 24-26; A.Stafleu, M.Kuilman, 'Een trend met positieve en negatieve gezondheidsaspecten', Voeding 59 (1998) 7/8, 19-23; A.Stafleu, M. Kuilman, J.H. den Breeijen, 'Consumptie van tussendoortjes: op vele punten verschiIlen', Voeding 59 (1998) 19-22.</div>
*<div id=10-9>[9] ‘Biotechnologie is het gebruik van levende cellen of onderdelen daarvan voor de produktie van stoffen op technische schaal’, Karel van Dam, ‘Wat is biotechnologie?’, R.van Dam-Mieras (red.), Eten en weten. Moderne biotechnologie en voedselproductie (Heerl</div>
+
*<div id=10-9>[9] ‘Biotechnologie is het gebruik van levende cellen of onderdelen daarvan voor de produktie van stoffen op technische schaal’, Karel van Dam, ‘Wat is biotechnologie?’, R.van Dam-Mieras (red.), Eten en weten. Moderne biotechnologie en voedselproductie (Heerlen 1991) 13.</div>
*<div id=10-10>[10] E.J.Kok, M.Y.Noordam, H.P.J.M.Notebom, Marktintroductie van genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen, Voeding 57 (1996) 7/8, 20-23.</div>
+
*<div id=10-10>[10] E.J. Kok, M.Y. Noordam, H.P.J.M. Notebom, Marktintroductie van genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen, Voeding 57 (1996) 7/8, 20-23.</div>
*<div id=10-11>[11] Th.Ockhuizen, Verandering in het conceptuele denken over voedsel en voeding, Voeding 55 (1994) 1, 8-10</div>
+
*<div id=10-11>[11] Th.Ockhuizen, Verandering in het conceptuele denken over voedsel en voeding, Voeding 55 (1994) 1, 8-10.</div>
*<div id=10-12>[12] het maken van natuuridentieke aromastoffen is zo kostbaar, dat Quest overschakelt op ‘biogenese’, dat wil zeggen het imitatie van het natuurlijke produktieproces met behulpvan enzymen of complete micro-organismen, zie: J.van Kasteren, Biotechnologie steed</div>
+
*<div id=10-12>[12] het maken van natuuridentieke aromastoffen is zo kostbaar, dat Quest overschakelt op ‘biogenese’, dat wil zeggen het imitatie van het natuurlijke produktieproces met behulpvan enzymen of complete micro-organismen, zie: J.van Kasteren, 'Biotechnologie steeds belangrijker voor Quest International', Voeding 55 (1994) 5-8.</div>
 
*<div id=10-13>[13] A.J.van Ooyen, Biotechnologie en voeding, in: A.P.den Hartog, A.van der Heijden e.a., Nieuwe voedingsmiddelen. Biotechnologie, novel en functional foods, (Utrecht 1994), 29-37.</div>
 
*<div id=10-13>[13] A.J.van Ooyen, Biotechnologie en voeding, in: A.P.den Hartog, A.van der Heijden e.a., Nieuwe voedingsmiddelen. Biotechnologie, novel en functional foods, (Utrecht 1994), 29-37.</div>
 
*<div id=10-14>[14] Oskar de Kuijer, Leo Jansen e.a. (red.), DTO Sleutel Voeden. Spectrum van een duurzame voedselvoorziening. Rapport van het Interdepartementaal Onderzoeksprogramma Duurzame Technologische Ontwikkeling (DTO) (Den Haag 1997).</div>
 
*<div id=10-14>[14] Oskar de Kuijer, Leo Jansen e.a. (red.), DTO Sleutel Voeden. Spectrum van een duurzame voedselvoorziening. Rapport van het Interdepartementaal Onderzoeksprogramma Duurzame Technologische Ontwikkeling (DTO) (Den Haag 1997).</div>

Versie op 20 sep 2007 10:44