Consumenten en snacks
Van Techniek in Nederland
Regel 29: | Regel 29: | ||
− | In de jaren tachtig en negentig lag in het marktonderzoek de nadruk op [[Biotechnologie en functional foods|'''‘smaakgroepen’''']], op gebruiksmomenten en op gebruiksplekken om te achterhalen welke snacks door wie waar en wanneer werden gebruikt, hetgeen resulteerde in de ontwikkeling van diverse ontbijt-, lunch-[[Noten TIN20-3-H9#9-65|<sup>[65]</sup>]] , sport-, dessert- en ontspanningssnacks. | + | In de jaren tachtig en negentig lag in het marktonderzoek de nadruk op [[Biotechnologie en functional foods|'''‘smaakgroepen’''']], op gebruiksmomenten en op gebruiksplekken om te achterhalen welke snacks door wie waar en wanneer werden gebruikt, hetgeen resulteerde in de ontwikkeling van diverse ontbijt-, lunch-[[Noten TIN20-3-H9#9-65|<sup>[65]</sup>]] |
+ | , sport-, dessert- en ontspanningssnacks. |