Begrippenlijst
Van Techniek in Nederland
Regel 100: | Regel 100: | ||
<div id=Biotechnologie></div>'''Biotechnologie''' - ''Techniek die micro-organismen gebruikt om variatie in voedsel aan te brengen'' | <div id=Biotechnologie></div>'''Biotechnologie''' - ''Techniek die micro-organismen gebruikt om variatie in voedsel aan te brengen'' | ||
<div id=Biscuit></div>'''Biscuit''' - ''Droog, bros koekje'' | <div id=Biscuit></div>'''Biscuit''' - ''Droog, bros koekje'' | ||
+ | <div id=Blancheren></div>'''Blancheren''' - ''Spijzen enkele minuten opkoken of stomen voor de eigenlijke bereiding '' | ||
<div id=Bleken></div>'''Bleken''' - ''Bleek maken, wit maken'' | <div id=Bleken></div>'''Bleken''' - ''Bleek maken, wit maken'' | ||
<div id=Blender></div>'''Blender''' - ''Keukenmachine om voedsel klein te maken'' | <div id=Blender></div>'''Blender''' - ''Keukenmachine om voedsel klein te maken'' |