Noten TIN20-3-H5

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
Regel 50: Regel 50:
 
*<div id=5-46>[46] J.Claasen, Tussen neus en lippen (Den Haag 1995), 31-33, 112; A.Ruiter, Natuurlijke voedseladditieven vragen nader onderzoek, VMY 12 oktober 1989 no 29, 148-`49.. </div>
 
*<div id=5-46>[46] J.Claasen, Tussen neus en lippen (Den Haag 1995), 31-33, 112; A.Ruiter, Natuurlijke voedseladditieven vragen nader onderzoek, VMY 12 oktober 1989 no 29, 148-`49.. </div>
 
*<div id=5-47>[47] J. Claassen, Tussen neus en lippen.133-134.</div>
 
*<div id=5-47>[47] J. Claassen, Tussen neus en lippen.133-134.</div>
*<div id=5-48>[48] A. ‘De herleving van de beweging voor natuurlijk en gezond voedsel 1890-1990’, Amsterdams Sociologisch Tijdschrift...., 1983,</div>
+
*<div id=5-48>[48] A.M. van der Ham, Additieven in ons voedsel, verloedering of vooruitgang? (Den Haag 1988)
*<div id=5-49>[49] Trouw, 24 mei 2000, 7</div>
+
*<div id=5-49>[49] A. van Otterloo ‘De herleving van de beweging voor natuurlijk en gezond voedsel 1890-1990’, Amsterdams Sociologisch Tijdschrift...., 1983,</div>
*<div id=5-50>[50] R.A.Schilpzand, Voedseladditieven, op naar minder, VMT (1990) 14/15, 11-13. </div>
+
*<div id=5-50>[50] Trouw, 24 mei 2000, 7</div>
*<div id=5-51>[51] M. Stasse-Wolthuis en A.C.Douwes (red), Eten als medicijn: voeding met anti-oxydanten (Houten/Diegem 1995), 92-93.</div>
+
*<div id=5-51>[51] R.A.Schilpzand, Voedseladditieven, op naar minder, VMT (1990) 14/15, 11-13. </div>
*<div id=5-52>[52] M.Feenstra, Voedselveiligheid: zorg voor of van de consument?, Landbouwkundig Tijdschrift 103 (1991) 8, 13-15; Consumentenadditievengids (Den Haag 1996), 4-5.</div>
+
*<div id=5-52>[52] M. Stasse-Wolthuis en A.C.Douwes (red), Eten als medicijn: voeding met anti-oxydanten (Houten/Diegem 1995), 92-93.</div>
 +
*<div id=5-53>[53] M.Feenstra, Voedselveiligheid: zorg voor of van de consument?, Landbouwkundig Tijdschrift 103 (1991) 8, 13-15; Consumentenadditievengids (Den Haag 1996), 4-5.</div>

Versie op 30 aug 2007 13:08