Noten TIN20-3-H7
Van Techniek in Nederland
Regel 41: | Regel 41: | ||
*<div id=7-36>[36] J. Mol, ‘Van melkinrichting tot levensmiddelenfabriek’, Voeding 41 (1980) 168; A.M. de Knecht-van Eekelen, Naar een rationele zuigelingenvoeding, Voedingsleer en Kindergeneeskunde in Nederland 1840-1914 (Nijmegen 1984) 192-197; H. Beer, ‘Het pasteuriser'</div> | *<div id=7-36>[36] J. Mol, ‘Van melkinrichting tot levensmiddelenfabriek’, Voeding 41 (1980) 168; A.M. de Knecht-van Eekelen, Naar een rationele zuigelingenvoeding, Voedingsleer en Kindergeneeskunde in Nederland 1840-1914 (Nijmegen 1984) 192-197; H. Beer, ‘Het pasteuriser'</div> | ||
*<div id=7-37>[37] Beer, ‘Het pasteuriseren van flesschen’, 120; Zwaal, Frisdranken in Nederland, 38.</div> | *<div id=7-37>[37] Beer, ‘Het pasteuriseren van flesschen’, 120; Zwaal, Frisdranken in Nederland, 38.</div> | ||
− | *<div id=7-38>[38] H.J. Huisman, ‘Organoleptische eigenschappen van melk’, Melkverpakking, mogelijkheden en wenselijkheden (Den Haag 1959), Nederlands Verpakkings Centrum, Werkcommissie Huisvrouw en Verpakking, Subcommissie Melkverpakking, Verpakkingsreeks nr. 9, 10 | + | *<div id=7-38>[38] H.J. Huisman, ‘Organoleptische eigenschappen van melk’, Melkverpakking, mogelijkheden en wenselijkheden (Den Haag 1959), Nederlands Verpakkings Centrum, Werkcommissie Huisvrouw en Verpakking, Subcommissie Melkverpakking, Verpakkingsreeks nr.9, 10 |
</div> | </div> | ||
*<div id=7-39>[39] A.P. den Hartog, ‘Serving the urban consumer: the development of modern food packaging with special reference to the milk bottle’ in A.P. den Hartog ed., Food, Technology, Science and | *<div id=7-39>[39] A.P. den Hartog, ‘Serving the urban consumer: the development of modern food packaging with special reference to the milk bottle’ in A.P. den Hartog ed., Food, Technology, Science and |