Noten TIN20-3-H10

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
Regel 4: Regel 4:
 
<BR>
 
<BR>
 
*<div id=10-1>[1] Jan de Vries en Ad van der Woude, Nederland 1800-1915. De eerste ronde van moderne economische groei. Amsterdam 1995.</div>
 
*<div id=10-1>[1] Jan de Vries en Ad van der Woude, Nederland 1800-1915. De eerste ronde van moderne economische groei. Amsterdam 1995.</div>
*<div id=10-2>[2] E. Bloemen, J. Kok en J.L. van Zanden, De top 100 van industriële bedrijven in Nederland 1913-1990 (Den Haag 1993); D. Jacobs e.a., De economische kracht van Nederland. Een toepassing van Porters benadering van de concurrentiekracht van landen. (Den Haag </div>
+
*<div id=10-2>[2] E. Bloemen, J. Kok en J.L. van Zanden, De top 100 van industriële bedrijven in Nederland 1913-1990 (Den Haag 1993); D. Jacobs e.a., De economische kracht van Nederland. Een toepassing van Porters benadering van de concurrentiekracht van landen. (Den Haag 1990) 86-119; J.C.M. Schogt en W.J. Beek, De toekomst van onze voedingsmiddelenindustrie (Amsterdam en Brussel 1985).</div>
 
*<div id=10-3>[3] Voedingsmiddelenjaarboek 1998, Houten 1998 (Keesing Noordervliet BV), 11-48.</div>
 
*<div id=10-3>[3] Voedingsmiddelenjaarboek 1998, Houten 1998 (Keesing Noordervliet BV), 11-48.</div>
*<div id=10-4>[4] Infotitel Biologische Landbouw, Uitgave van ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, (Den Haag 1999; Een eerlijke kijk op biologische voeding, Consumentenbond (Utrecht en Antwerpen 1999); Hielke van der Meulen, Traditionele streekrecepten. Gastr</div>
+
*<div id=10-4>[4] Infotitel Biologische Landbouw, Uitgave van ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, (Den Haag 1999; Een eerlijke kijk op biologische voeding, Consumentenbond (Utrecht en Antwerpen 1999); Hielke van der Meulen, Traditionele streekrecepten. Gastronomisch erfgoed van Nederland (Doetinchem 1998).</div>
 
*<div id=10-5>[5] A.C.M.Louwes en W.J.Gerritsen, Landbouwuniversiteit bereidt zich voor op de toekomst, Voeding 58 (1997) 10, 13-16; Connie Engelberts, Het ‘pluis’ van de wetenschapper. Interview met Martijn Katan, Voeding Nu 1 (1999) 4, 13-16; informatie ook ontleend aan </div>
 
*<div id=10-5>[5] A.C.M.Louwes en W.J.Gerritsen, Landbouwuniversiteit bereidt zich voor op de toekomst, Voeding 58 (1997) 10, 13-16; Connie Engelberts, Het ‘pluis’ van de wetenschapper. Interview met Martijn Katan, Voeding Nu 1 (1999) 4, 13-16; informatie ook ontleend aan </div>
 
*<div id=10-6>[6] Door menselijke organisaties en technieken is de natuur vergaand beheerst, hetgeen nieuwe afhankelijkheden heeft geschapen, zie J.Goudsblom, Het regime van de tijd, (Amsterdam 1997), 212-214, E. Zahb, Leven met de welvaart. Een sociologische beschouwing (</div>
 
*<div id=10-6>[6] Door menselijke organisaties en technieken is de natuur vergaand beheerst, hetgeen nieuwe afhankelijkheden heeft geschapen, zie J.Goudsblom, Het regime van de tijd, (Amsterdam 1997), 212-214, E. Zahb, Leven met de welvaart. Een sociologische beschouwing (</div>

Versie op 20 sep 2007 11:35