Noten TIN20-3-H10

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
 
Regel 23: Regel 23:
 
*<div id=10-19>[19] W.J.Gerritsen, Betrokkenheid bij productie van voedsel continu in kaart gebracht, Voeding 59 (1998)1/2, 8-10.</div>
 
*<div id=10-19>[19] W.J.Gerritsen, Betrokkenheid bij productie van voedsel continu in kaart gebracht, Voeding 59 (1998)1/2, 8-10.</div>
 
*<div id=10-20>[20] Trouw, 24 mei 2000, 7.</div>
 
*<div id=10-20>[20] Trouw, 24 mei 2000, 7.</div>
*<div id=10-21>[21] Het onderstaande is deels gebaseerd op H. van den Belt, H.te Mollder, N. Aarts., Functional foods. Van dilemma naar beleid (Wageningen 1999); G.J.Schaafsma, Een nieuwe voedingsfilosofie: functional foods, A.P.den Hartog, A.v.d. Heijden e.a., Nieuwe Voedin</div>
+
*<div id=10-21>[21] Het onderstaande is deels gebaseerd op H. van den Belt, H.te Mollder, N. Aarts., Functional foods. Van dilemma naar beleid (Wageningen 1999); G.J.Schaafsma, Een nieuwe voedingsfilosofie: functional foods, A.P. den Hartog, A. v.d. Heijden e.a., Nieuwe Voedingsmiddelen (Utrecht 1994) en diverse artikelen over het onderwerp in Voeding, 1994-1999.</div>
*<div id=10-22>[22] Zie Special KlinischeVoeding, Voeding 57 (1996); Cora Jonkers, Fred Prins en Hans Sauerein, ‘Optimale Voeding als concept ontwikkeld’, Voeding Nu 2 (2000) 1, 15-18; Europese consensus over dieetvoeding voor medisch gebruik kwam uiteindelijk tot stand door</div>
+
*<div id=10-22>[22] Zie Special Klinische Voeding, Voeding 57 (1996); Cora Jonkers, Fred Prins en Hans Sauerein, ‘Optimale Voeding als concept ontwikkeld’, Voeding Nu 2 (2000) 1, 15-18; Europese consensus over dieetvoeding voor medisch gebruik kwam uiteindelijk tot stand door de Richtlijn 1999//21/EG, Koninklijke Numico, Eén Europese wetgeving medische dieetvoeding, Voeding Nu 1 (1999) 10, 26-30.</div>
 
*<div id=10-23>[23] H. van den Belt e.a., Functional foods (1999), 65-85.</div>
 
*<div id=10-23>[23] H. van den Belt e.a., Functional foods (1999), 65-85.</div>
 
*<div id=10-24>[24] Over hygiëne, vgl. ‘Voedselveiligheid in de keten’, symposium op 20 juni 2000, georganiseerd door de Keuringsdienst van Waren en het vakblad Voedingsmiddelentechnologie.</div>
 
*<div id=10-24>[24] Over hygiëne, vgl. ‘Voedselveiligheid in de keten’, symposium op 20 juni 2000, georganiseerd door de Keuringsdienst van Waren en het vakblad Voedingsmiddelentechnologie.</div>

Huidige versie van 20 sep 2007 om 11:47