Noten TIN20-3-H5

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
Regel 36: Regel 36:
 
*<div id=5-32>[32] Als maatstaf voor schadelijkheid wordt door toxicologen tegenwoordig voor een aantal stoffen de ADI-waarde (Acceptable Daily Intake) gehanteerd, de maximale hoeveelheid die mensen per kilo lichaamsgewicht mogen binnenkrijgen.</div>
 
*<div id=5-32>[32] Als maatstaf voor schadelijkheid wordt door toxicologen tegenwoordig voor een aantal stoffen de ADI-waarde (Acceptable Daily Intake) gehanteerd, de maximale hoeveelheid die mensen per kilo lichaamsgewicht mogen binnenkrijgen.</div>
 
*<div id=5-33>[33] G.J. van Meurs, ‘De Nederlandse Chemische Vereniging en het Keuringsdienstwezen in Nederland.’, Chemisch Weekblad, (1954), 70-71.</div>
 
*<div id=5-33>[33] G.J. van Meurs, ‘De Nederlandse Chemische Vereniging en het Keuringsdienstwezen in Nederland.’, Chemisch Weekblad, (1954), 70-71.</div>
*<div id=5-34>[34] Voeding, 109-110.</div>
+
*<div id=5-34>[34] Symposium over 'ongewenste veranderingen in voedingsmiddelen en hun bestrijding; georganiseerd door de Sectie Voedingsleer van de Nederlandse Chemische Vereniging op 26 maart 1949 te Utrecht. Centraal Instituut voor Voedingsonderzoek TNO, Wageningen. Publicatie nr. 94-98 (overgedrukt uit het Chemisch Weekblad 45 (1949)).</div>
*<div id=5-35>[35] F.D. Tollenaar (....) 1949. 109; vraaggesprekken met A. van Otterloo, datum:</div>
+
*<div id=5-35>[35] F.D. Tollenaar, Bestrijding van koelhuisgebreken van boter met behulp van antioxydanten, in het bijzonder met tetra-alkylthiuramdisulfiden (Utrecht 1953); vraaggesprek met A. van Otterloo, 17 juni 1998.</div>
 
*<div id=5-36>[36] J.F. Reith, Voeding 2 (1941) 197-204. </div>
 
*<div id=5-36>[36] J.F. Reith, Voeding 2 (1941) 197-204. </div>
 
*<div id=5-37>[37] J.F. Reith, Wat eten wij? Over natuurlijke en bewerkte levensmiddelen (Zaltbommel 1956), 106-107.</div>
 
*<div id=5-37>[37] J.F. Reith, Wat eten wij? Over natuurlijke en bewerkte levensmiddelen (Zaltbommel 1956), 106-107.</div>

Versie op 19 sep 2007 11:30