Noten TIN20-3-H7

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
Regel 20: Regel 20:
 
*<div id=7-16>[16] Bouw, Van blikslagers, vleesblikken en biervaten, 28.</div>
 
*<div id=7-16>[16] Bouw, Van blikslagers, vleesblikken en biervaten, 28.</div>
 
*<div id=7-17>[17] V. Hentzepeper, ‘Blik klaar voor millenium-switch’, Food Management 16 (1998) 26-27.</div>
 
*<div id=7-17>[17] V. Hentzepeper, ‘Blik klaar voor millenium-switch’, Food Management 16 (1998) 26-27.</div>
*<div id=7-18>[18] O. de Wit, ‘Papier’ in H.W. Lintsen e.a.eds., Techniek in Nederland. De wording van een moderne samenleving 1800-1890. Deel 2 (Zutphen 1993) 220-221 </div>
+
*<div id=7-18>[18] O. de Wit, ‘Papier’ in H.W. Lintsen e.a.eds., Techniek in Nederland. De wording van een moderne samenleving 1800-1890. Deel 2 (Zutphen 1993) 220-221.</div>
*<div id=7-19>[19] M. Schrover, ‘Gij zult het bakje niet koken in de melk zijner moeder. Joodse ondernemers in de voeding-en genotsmiddelenindustrie'in: H. Berge e.a. eds., Venter, fabriquer, fabrikant. Joodse ondernemers en ondernemingen in Nederland 1796-1940 (Amsterdam 1</div>
+
*<div id=7-19>[19] M. Schrover, ‘Gij zult het bakje niet koken in de melk zijner moeder. Joodse ondernemers in de voeding-en genotsmiddelenindustrie'in: H. Berge e.a. eds., Venter, fabriquer, fabrikant. Joodse ondernemers en ondernemingen in Nederland 1796-1940 (Amsterdam 1994) 167.</div>
 
*<div id=7-20>[20] S. Sacharov en R.C. Griffin, Food packaging: A guide for the supplier, processor and distributor (Westport, Connecticut 1970) 20; "Verpakte waren", Voeding en Hygiene 3 (1929) 234-235.</div>
 
*<div id=7-20>[20] S. Sacharov en R.C. Griffin, Food packaging: A guide for the supplier, processor and distributor (Westport, Connecticut 1970) 20; "Verpakte waren", Voeding en Hygiene 3 (1929) 234-235.</div>
 
*<div id=7-21>[21] Sacharow en Griffin, Food packaging, 16.</div>
 
*<div id=7-21>[21] Sacharow en Griffin, Food packaging, 16.</div>
*<div id=7-22>[22] ‘Verpakt brood’, Voeding en Hygiëne 3 (1929) 289; ‘De hygiënische betekenis van het papier,’ Voeding en Hygiene 8 (1934) 120,</div>
+
*<div id=7-22>[22] ‘Verpakt brood’, Voeding en Hygiëne 3 (1929) 289; ‘De hygiënische betekenis van het papier,’ Voeding en Hygiëne 8 (1934) 120.</div>
 
*<div id=7-23>[23] Sacharov en Griffin, Food packaging, 5-6.</div>
 
*<div id=7-23>[23] Sacharov en Griffin, Food packaging, 5-6.</div>
 
*<div id=7-24>[24] F. Lox, Verantwoorde verpakking (Antwerpen 1983) 113-115.</div>
 
*<div id=7-24>[24] F. Lox, Verantwoorde verpakking (Antwerpen 1983) 113-115.</div>

Versie op 19 sep 2007 13:21