Noten TIN20-3-H7

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
Regel 42: Regel 42:
 
*<div id=7-37>[37] Beer, ‘Het pasteuriseren van flesschen’, 120; Zwaal, Frisdranken in Nederland, 38.</div>
 
*<div id=7-37>[37] Beer, ‘Het pasteuriseren van flesschen’, 120; Zwaal, Frisdranken in Nederland, 38.</div>
 
*<div id=7-38>[38] H.J. Huisman, ‘Organoleptische eigenschappen van melk’, Melkverpakking, mogelijkheden en wenselijkheden (Den Haag 1959), Nederlands Verpakkings Centrum, Werkcommissie Huisvrouw en Verpakking, Subcommissie Melkverpakking, Verpakkingsreeks nr. 9, 10</div>
 
*<div id=7-38>[38] H.J. Huisman, ‘Organoleptische eigenschappen van melk’, Melkverpakking, mogelijkheden en wenselijkheden (Den Haag 1959), Nederlands Verpakkings Centrum, Werkcommissie Huisvrouw en Verpakking, Subcommissie Melkverpakking, Verpakkingsreeks nr. 9, 10</div>
*<div id=7-39>[39] A.P. den Hartog, ‘Serving the urban consumer: the development of modern food packaging with special reference to the milk bottle’ in A.P. den Hartog ed., Food, Technology, Science and  
+
*<div id=7-39>[39] A.P. den Hartog, ‘Serving the urban consumer: the development of modern food packaging with special reference to the milk bottle’ in A.P. den Hartog ed., Food, Technology, Science and Marketing. European diet in the Twentieth Century (East Linton 1995)</div>
Marketing. European diet in the Twentieth Century (East Linton 1995)</div>
+
 
*<div id=7-40>[40] ‘Eind 1955 allemaal schone flessen!’, Misset’s Zuivelbereiding en -Handel 61 (1955) 1, 3.</div>
 
*<div id=7-40>[40] ‘Eind 1955 allemaal schone flessen!’, Misset’s Zuivelbereiding en -Handel 61 (1955) 1, 3.</div>
 
*<div id=7-41>[41] Misset’s Zuivelbereiding en.-Handel 60 (1954) 3, 46.</div>
 
*<div id=7-41>[41] Misset’s Zuivelbereiding en.-Handel 60 (1954) 3, 46.</div>

Versie op 5 sep 2007 11:14