Noten TIN20-3-H7

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
Regel 67: Regel 67:
 
*<div id=7-63>[63] Centrale Verpakkingscommissie, Notitie inzake (melk)verpakking, 5 en 6.</div>
 
*<div id=7-63>[63] Centrale Verpakkingscommissie, Notitie inzake (melk)verpakking, 5 en 6.</div>
 
*<div id=7-64>[64] L. Nagelsmit, ‘Melkverpakking en milieuverontreiniging’, Verpakken in de zuivelindustrie (Den Haag 1975), NVC Seminar Noordwijkerhout 1975; L. Nagelsmit, Melk en Melkverpakking (Den Haag 1975), Centrale Verpakkingscommissie Zuivelindustrie.</div>
 
*<div id=7-64>[64] L. Nagelsmit, ‘Melkverpakking en milieuverontreiniging’, Verpakken in de zuivelindustrie (Den Haag 1975), NVC Seminar Noordwijkerhout 1975; L. Nagelsmit, Melk en Melkverpakking (Den Haag 1975), Centrale Verpakkingscommissie Zuivelindustrie.</div>
*<div id=7-64>[64] F. Christen en L. Nagelsmit, ‘Beter af met de fles? Eenmalige versus meermalige melkverpakking', Economische Statistische Berichten (1981) 1194-1198.</div>
+
*<div id=7-65>[65] F. Christen en L. Nagelsmit, ‘Beter af met de fles? Eenmalige versus meermalige melkverpakking', Economische Statistische Berichten (1981) 1194-1198.</div>
*<div id=7-65>[65] J.M. Kooijman, Verpakken van voedingsmiddelen. Een ketenbehandeling (Groningen 1996) 138.</div>
+
*<div id=7-66>[66] Zwaal, Frisdraken in Nederland, 232-233.</div>
*<div id=7-66>[66] Lox, Verantwoorde verpakking, 130; L.G.W. van der Loo, ‘Kunststof flessen voor het verpakken van gepasteuriseerde en gesteriliseerde melk (2), "Voedingsmiddelentechnologie 1 (1970) 473.</div>
+
*<div id=7-67>[67] T. van Reen en R. ten Klooster, '25 jaar verpakken. Evolutie van een onmisbaar marketingtool', Tijdschrift voor Marketing 26 (1992) 4, 63.</div>
*<div id=7-67>[67] A.E. Schouten en A.K. van der Vegt, Plastics (Overberg 1991) 266-267.</div>
+
*<div id=7-68>[68] J.M. Kooijman, Verpakken van voedingsmiddelen. Een ketenbehandeling (Groningen 1996) 138.</div>
*<div id=7-68>[68] Lox, Verantwoorde verpakking, 130; Kooijman, Verpakken van voedingsmiddelen, 141.</div>
+
*<div id=7-69>[69] Lox, Verantwoorde verpakking, 130; L.G.W. van der Loo, ‘Kunststof flessen voor het verpakken van gepasteuriseerde en gesteriliseerde melk (2), "Voedingsmiddelentechnologie 1 (1970) 473.</div>
*<div id=7-69>[69] T. de Vries, ‘De geschiedenis van plastic’ in M. Boot, A. von Graevenitz en H.Overduin eds., De eerste plastic eeuw. Kunststoffen in het dagelijks leven (Den Haag 1981) 15.</div>
+
*<div id=7-70>[70] A.E. Schouten en A.K. van der Vegt, Plastics (Overberg 1991) 266-267.</div>
*<div id=7-70>[70] In dat ontwikkelingswerk waren betrokken het Koninklijke Shell Plastics Laboratorium te Delft </div>
+
*<div id=7-71>[71] Lox, Verantwoorde verpakking, 130; Kooijman, Verpakken van voedingsmiddelen, 141.</div>
*<div id=7-71>[71] In dat ontwikkelingswerk waren betrokken het Koninklijke Shell Plastics Laboratorium te Delft (selectie en testen van polymeren en hun vormgeving), de Keuringsdiensten van Waren (testen van sterkte van verpakkingsfolie bestemd voor voedingsmiddelen) en </div>
+
*<div id=7-72>[72] T. de Vries, ‘De geschiedenis van plastic’ in M. Boot, A. von Graevenitz en H.Overduin eds., De eerste plastic eeuw. Kunststoffen in het dagelijks leven (Den Haag 1981) 15.</div>
*<div id=7-72>[72] Boonstoppel, ‘Polyethyleen als verpakkingsmateriaal voor melk’, 1081.</div>
+
*<div id=7-73>[73] In dat ontwikkelingswerk waren betrokken het Koninklijke Shell Plastics Laboratorium te Delft (selectie en testen van polymeren en hun vormgeving), de Keuringsdiensten van Waren (testen van sterkte van verpakkingsfolie bestemd voor voedingsmiddelen) en </div>
*<div id=7-73>[73] ‘Van Grieken introduceert plastic melkverpakking’, Misset’s ‘Zuivel’ 71 (1965) 40, 984-987.</div>
+
*<div id=7-74>[74] Boonstoppel, ‘Polyethyleen als verpakkingsmateriaal voor melk’, 1081.</div>
*<div id=7-74>[74] ‘De verpakking van melk in plastic’, Misset’s ‘Zuivel’ 72 (1966) 18, 388-390.</div>
+
*<div id=7-75>[75] ‘Van Grieken introduceert plastic melkverpakking’, Misset’s ‘Zuivel’ 71 (1965) 40, 984-987.</div>
*<div id=7-75>[75] F.J. Tempel, Verpakking (Rotterdam 1965), Rede van de heer Tempel, voorzitter van de Raad van Bestuur Unilever NV in de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders op 28 april 1965, 11.</div>
+
*<div id=7-76>[76] ‘De verpakking van melk in plastic’, Misset’s ‘Zuivel’ 72 (1966) 18, 388-390.</div>
*<div id=7-76>[76] G. Staal, ‘Het wonder, het wantrouwen en de weerstand. De waardering van plastics’, 19.</div>
+
*<div id=7-77>[77] F.J. Tempel, Verpakking (Rotterdam 1965), Rede van de heer Tempel, voorzitter van de Raad van Bestuur Unilever NV in de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders op 28 april 1965, 11.</div>
*<div id=7-77>[77] W.H. Weddepohl, ‘Verpakking en milieu’, Voedingsmiddelen Technologie 22 (1990) 11, 39.</div>
+
*<div id=7-78>[78] G. Staal, ‘Het wonder, het wantrouwen en de weerstand. De waardering van plastics’, 19.</div>
 +
*<div id=7-79>[79] W.H. Weddepohl, ‘Verpakking en milieu’, Voedingsmiddelen Technologie 22 (1990) 11, 39.</div>
 
*<div id=7-80>[80] F.A.A. Boons, Produkten in ketens. Een institutionele analyse van de substitutie van PVC-leidingen en melkverpakkingen (Tilburg 1995) 145-148; ‘PVC op terugtocht in verpakking van voedingsmiddelen’, Consumentengids 39 (1991) 260-262.
 
*<div id=7-80>[80] F.A.A. Boons, Produkten in ketens. Een institutionele analyse van de substitutie van PVC-leidingen en melkverpakkingen (Tilburg 1995) 145-148; ‘PVC op terugtocht in verpakking van voedingsmiddelen’, Consumentengids 39 (1991) 260-262.
 
</div>
 
</div>
 
*<div id=7-81>[81] J. Verhoeven, ‘Nederlands Verpakkings Centrum viert jubileum. Veertig jaar interactie met de verpakkingsmarkt', Missets Pakblad 15 (1993) 16.</div>
 
*<div id=7-81>[81] J. Verhoeven, ‘Nederlands Verpakkings Centrum viert jubileum. Veertig jaar interactie met de verpakkingsmarkt', Missets Pakblad 15 (1993) 16.</div>
*<div id=7-82>[72] V. Hentzepeter, ‘Actieve verpakkingen: verlengde houdbaarheid bij constante kwaliteit’, Food Management 16 (1998) 23-24.</div>
+
*<div id=7-82>[82] V. Hentzepeter, ‘Actieve verpakkingen: verlengde houdbaarheid bij constante kwaliteit’, Food Management 16 (1998) 23-24.</div>

Versie op 5 sep 2007 13:48