Noten TIN20-3-H9

Van Techniek in Nederland

Ga naar: navigatie, zoek
Regel 8: Regel 8:
 
*<div id=9-4>[4] Anneke van Otterloo, Eten en eetlust in Nederland, 1840-1990 (Amsterdam 1990); Jozien Jobse-van Putten, Eenvoudig maar voedzaam. Cultuurgeschiedenis van de dagelijkse maaltijd in Nederland (Nijmegen 1995); Ileen Montijn, Aan tafel! Vijftig jaar eten in Nederland (Utrecht en Antwerpen 1991); Annemarie de Knecht-van Eekelen, 'Eten is kiezen. Armenvoedsel en Hollands welvaren' in J.J. van Binsbergen e.a. eds., Voedingskroniek 1998 (Houten en Diegem 1997).</div>
 
*<div id=9-4>[4] Anneke van Otterloo, Eten en eetlust in Nederland, 1840-1990 (Amsterdam 1990); Jozien Jobse-van Putten, Eenvoudig maar voedzaam. Cultuurgeschiedenis van de dagelijkse maaltijd in Nederland (Nijmegen 1995); Ileen Montijn, Aan tafel! Vijftig jaar eten in Nederland (Utrecht en Antwerpen 1991); Annemarie de Knecht-van Eekelen, 'Eten is kiezen. Armenvoedsel en Hollands welvaren' in J.J. van Binsbergen e.a. eds., Voedingskroniek 1998 (Houten en Diegem 1997).</div>
 
*<div id=9-5>[5] U. Zuiderveld, Snacks & IJs. Snelle happen in de lage landen (Winterswijk en Doetinchem 1999) 6. Deze overtuiging kwam ook tot uitdrukking in de voorlichting over voeding. Hierin speelden snacks slechts een ondergeschikte rol. De meeste aandacht in de voedingsvoorlichting ging uit naar de (gezonde samenstelling van de) traditionele drie hoofdmaaltijden per dag; 'Snacks en Voorlichting. Maastrichter studie over snacks en snackverbruik', Vlees & Snack (1983) 3. 25-27.</div>
 
*<div id=9-5>[5] U. Zuiderveld, Snacks & IJs. Snelle happen in de lage landen (Winterswijk en Doetinchem 1999) 6. Deze overtuiging kwam ook tot uitdrukking in de voorlichting over voeding. Hierin speelden snacks slechts een ondergeschikte rol. De meeste aandacht in de voedingsvoorlichting ging uit naar de (gezonde samenstelling van de) traditionele drie hoofdmaaltijden per dag; 'Snacks en Voorlichting. Maastrichter studie over snacks en snackverbruik', Vlees & Snack (1983) 3. 25-27.</div>
*<div id=9-6>[6] Sanne Terlouw, …en thans, mijne dames en heren: proefwerk drop (Leiden 1992); Anneke van Otterloo en Cathy Salzman, ‘The taste of the Netherlands and the boundaries of the Nation State’, Mededelingsblad en verzamelde opstellen - periodiek voor voedingsg</div>
+
*<div id=9-6>[6] Sanne Terlouw, …en thans, mijne dames en heren: proefwerk drop (Leiden 1992); Anneke van Otterloo en Cathy Salzman, ‘The taste of the Netherlands and the boundaries of the Nation State’, Mededelingsblad en verzamelde opstellen - periodiek voor voedingsgeschiedenis, streekgastronomie en toerisme 13 (1995) 2/3, 7-15.</div>
 
*<div id=9-7>[7] In de berg snacks (559 miljoen kilo) die Nederlanders in 1998 consumeerden, vormden biskwie, banket en koek met 278,9 miljoen kilo de hoofdmoot; ‘Snoepen, snacken en stemmingen’, Eindhovens Dagblad van 27-11-1999; De Wolf, ‘Grazer verruilt koek en snoep</div>
 
*<div id=9-7>[7] In de berg snacks (559 miljoen kilo) die Nederlanders in 1998 consumeerden, vormden biskwie, banket en koek met 278,9 miljoen kilo de hoofdmoot; ‘Snoepen, snacken en stemmingen’, Eindhovens Dagblad van 27-11-1999; De Wolf, ‘Grazer verruilt koek en snoep</div>
 
*<div id=9-8>[8] Van der Veer, Survey Snacks, 8.</div>
 
*<div id=9-8>[8] Van der Veer, Survey Snacks, 8.</div>

Versie op 12 sep 2007 11:14