Techniek in Nederland:Algemeen voorbehoud

Van Techniek in Nederland

Versie door NCAD (Overleg | bijdragen) op 19 jan 2009 om 22:19
(wijz) ←Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie→ (wijz)
Ga naar: navigatie, zoek

De TIN-19/20 website - www.techniekinnederland.nl - is een on-line applicatie ontworpen voor de Stichting Historie der Techniek (SHT). Het raadplegen van deze website impliceert dat u onderstaande bepalingen heeft gelezen en accepteert. Accepteert u deze voorwaarden niet, verlaat u dan de website. Deze bepalingen kunnen ieder moment worden aangepast en zijn vanaf dat moment geldig. Raadpleeg deze bepalingen dus regelmatig.


Copyright

Het copyright van de serie boeken Techiek in Nederland in de Negentiende Eeuw en Techiek in Nederland in de Twintigste Eeuw - en derhalve ook de inhoud van deze website - ligt bij de Stichting Historie der Techniek. De inhoud van deze website mag niet worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande toestemming van de Stichting Historie der Techniek.


Verantwoording van de illustraties

Getracht is de rechthebbenden van de afbeeldingen te achterhalen. Zij die menen alsnog aanspraak te maken op zekere rechten, worden verzocht contact op te nemen met de Stichting Historie der Techniek.


Verwijzingen naar andere sites

Via verwijzingen wordt er toegang geboden naar andere mogelijk interessante websites. Deze websites worden niet samengesteld of onderhouden door SHT. SHT is derhalve ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.